Zes doelmannen spelen alles in de Eredivisie

jeroen verhoeven volendam 2008 Zes doelmannen spelen alles in de EredivisieAan het eind van een regulier seizoen worden, zoals gebruikelijk, de lijstjes opgemaakt. Zo ook het overzicht van de spelers die dit seizoen alle 34 wedstrijden in de Eredivise helemaal speelden. Doorgaans bestaat het overgrote deel op de lijst uit keepers. Dit seizoen zijn het zelfs enkel keepers die de 3060 minuten (34 wedstrijden) vol maakten.

Het gaat om Eric Heijblok van De Graafschap, Jelle ten Rouwelaar van NAC, de Hongaar Gabor Babos van NEC, de Belg Bram Castro van Roda JC en Jeroen Verhoeven (foto) van degradant FC Volendam, dat valt te lezen in het Brabants Dagblad.

Zes doelmannen spelen alles in de Eredivisie

Bron: Elfvoetbal.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.