Oud-keeper Jeroen Verhoeven maakt zich niet meer druk om de hectiek van het profvoetbal

OUD-keeper Jeroen Verhoeven promoveerde én degradeerde twee keer met FC Volendam. De oud-keeper zette ruim zes jaar geleden een punt achter zijn carrière en keerde het betaalde voetbal vervolgens de rug toe. “Het houdt me niet echt bezig. Ik volg het niet meer”, vertelt de eigenaar van indoorspeeltuin Plezier vanavond op tv in De Aftrap. De Bussumer is met sportjournalist van de Volkskrant Willem Vissers te gast. 

Na ruim vijftien jaar had Oud-keeper Verhoeven het wel gezien in het betaalde voetbal. Wedstrijden kijkt hij niet. Heel af en toe bezoekt hij bij een van zijn oude clubs een wedstrijd als hij wordt uitgenodigd. Behalve bij FC Volendam stond Verhoeven ook bij RKC Waalwijk, Ajax en FC Utrecht onder contract. Bij de Amsterdammers werd hij als reservekeeper twee keer landskampioen (2011 en 2012) en won hij de KNVB-beker (2010).

Euforie Museumplein

De inmiddels 43-jarige Bussumer geniet van zijn nieuwe leven. Hij werkt nauw samen met zorginstanties en biedt jongeren met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt een (stage)plek.

Ook heeft de oud-keeper in een dementiecentrum van Hilverzorg, Brasserie Tuinzicht geopend waar mensen een dagbesteding hebben. “Ik heb met de dertigste schaal op het Museumplein gestaan, maar ik kreeg ook een berichtje van mensen: ‘bedankt dat we weer een gezin mogen zijn’. Ik weet dan niet of de euforie mooier was op het Museumplein, daar waar je als klein jongetje van droomde, of dit?”


Ontdek onze unieke arbeidsmatige Dagbesteding locaties

Iedereen Verdient Een Schitterende Toekomst

Bij Mexa Zorg streven we naar een inclusieve en ondersteunende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien en bloeien.

Onze arbeidsmatige dagbestedingslocaties bieden de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen, succeservaringen te beleven en een stap dichter bij een zelfstandige toekomst te komen.

We nodigen ouders en verzorgers uit om samen met ons deze reis van groei en ontwikkeling te ondernemen.

Kies voor Mexa Zorg en geef jouw jongere de kans om te schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze arbeidsmatige dagbesteding het verschil kan maken.

Indoorspeeltuin Plezier: Meer Dan Alleen Spelen

Welkom bij Indoorspeeltuin Plezier, waar plezier maken slechts het begin is!

Onze speeltuin is niet zomaar een plek voor vermaak; het is een stimulerende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte krijgen om te groeien en te schitteren. Wat begon als een briljant idee om het gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt te dichten, is uitgegroeid tot een inclusieve plek waar jongeren/ volwassenen werken, leren en stages lopen.

In ons gezellige restaurant serveren ze met trots heerlijke gerechten, en in de speeltuin staan ze klaar om bezoekers met een glimlach te assisteren. Deze ervaringen zijn niet alleen leuk, maar ze helpen jongeren ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle succeservaringen op te doen.

Ontdek hoe Indoorspeeltuin Plezier een brug slaat tussen plezier, groei en arbeidsmatige ontwikkeling. Kom langs en geniet van een speelse ervaring waar elk bezoek bijdraagt aan het schitterende potentieel van onze jongeren. 🌟🎈

Brasserie Tuinzicht: Leren in een Gastvrije Omgeving

Bij Brasserie Tuinzicht geloven we sterk in de kracht van jongeren/volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze brasserie wordt gerund door deze getalenteerde jongeren/ volwassenen.

Hier kunnen ze hun talenten ontwikkelen in de horecabranche terwijl ze worden ondersteund door onze betrokken medewerkers. De menukaart is samengesteld met de nadruk op versheid en kwaliteit, en onze jongeren werken met toewijding aan het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en activiteiten om de gemeenschap samen te brengen.

Brasserie Tuinzicht het goede eten hand in hand gaat met de prachtige bosrijke omgeving! Wij zijn trots om je te verwelkomen in onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg.

👇 Klik hieronder voor meer info en neem contact met ons op voor al je vragen en mogelijkheden op het gebied van zorg. 👇 🚀

ℹ️ Wat je bij ons vindt:

– Dagbesteding bij Indoorspeeltuin Plezier
– Dagbesteding bij Brasserie Tuinzicht
– Individuele begeleiding
– Contact met Mexa Zorg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.