Brasserie Tuinzicht

We hebben een nieuwe Dagbestedings Locatie geopend namelijk Brasserie Tuinzicht in Hilversum


Brasserie Tuinzicht

Welkom bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum

Wij zijn ontzettend blij dat wij u mogen ontvangen, waar het goede eten hand in hand gaat met de prachtige bosrijke omgeving!

Wij zijn trots om je te verwelkomen in onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg.

Bij ons kun je genieten van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten, en dat alles voor een goede prijs.

Wat ons extra bijzonder maakt, is dat onze brasserie wordt gerund door jongeren en jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We geloven sterk in het potentieel en de kracht van deze individuen, en we bieden hen een kans om hun talenten te ontwikkelen en te schitteren in de horecabranche.

Bij Brasserie Tuinzicht streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren, waar iedereen kan groeien en bloeien.

Terwijl je geniet van ons heerlijke eten, kun je ook de rustige en schilderachtige omgeving van Hilversum ervaren. De bosrijke omgeving biedt een oase van groen en sereniteit, perfect om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Of je nu binnen in ons gezellige brasserie zit of buiten op ons prachtige terras, je wordt omgeven door de natuurlijke schoonheid die Hilversum te bieden heeft.

Onze menukaart is samengesteld met de nadruk op versheid en kwaliteit. We werken nauw samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat onze gerechten altijd gemaakt worden met de beste ingrediënten.
Of je nu houdt van hartige maaltijden, lichte salades of smaakvolle vegetarische opties, bij Brasserie Tuinzicht is er voor elk wat wils.
Onze getalenteerde jongeren en jongvolwassenen werken met toewijding en passie aan het bereiden van elk gerecht, met als doel om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Bij Brasserie Tuinzicht geloven we ook in het belang van gemeenschap en betrokkenheid. Naast het runnen van onze brasserie, organiseren we regelmatig speciale evenementen en activiteiten om de mensen in Hilversum samen te brengen. Van kookworkshops tot live muziekavonden, er is altijd iets te beleven en te genieten bij ons.

Dus kom langs bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum en laat je verwennen door ons heerlijke eten, omringd door de rustige en groene omgeving. Ontdek de talenten van onze jongeren en jongvolwassenen terwijl ze je bedienen met een glimlach. En weet dat je met elk bezoek bijdraagt aan een inclusieve samenleving waar iedereen een kans krijgt om te schitteren.

We heten je van harte welkom bij Brasserie Tuinzicht, waar goed eten, prachtige natuur en gemeenschapszin samenkomen voor een buitengewone ervaring.


Ontdek onze unieke arbeidsmatige Dagbesteding locaties

Iedereen Verdient Een Schitterende Toekomst

Bij Mexa Zorg streven we naar een inclusieve en ondersteunende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen groeien en bloeien.

Onze arbeidsmatige dagbestedingslocaties bieden de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen, succeservaringen te beleven en een stap dichter bij een zelfstandige toekomst te komen.

We nodigen ouders en verzorgers uit om samen met ons deze reis van groei en ontwikkeling te ondernemen.

Kies voor Mexa Zorg en geef jouw jongere de kans om te schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze arbeidsmatige dagbesteding het verschil kan maken.

Indoorspeeltuin Plezier: Meer Dan Alleen Spelen

Welkom bij Indoorspeeltuin Plezier, waar plezier maken slechts het begin is!

Onze speeltuin is niet zomaar een plek voor vermaak; het is een stimulerende omgeving waar jongeren/ volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte krijgen om te groeien en te schitteren. Wat begon als een briljant idee om het gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt te dichten, is uitgegroeid tot een inclusieve plek waar jongeren/ volwassenen werken, leren en stages lopen.

In ons gezellige restaurant serveren ze met trots heerlijke gerechten, en in de speeltuin staan ze klaar om bezoekers met een glimlach te assisteren. Deze ervaringen zijn niet alleen leuk, maar ze helpen jongeren ook om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle succeservaringen op te doen.

Ontdek hoe Indoorspeeltuin Plezier een brug slaat tussen plezier, groei en arbeidsmatige ontwikkeling. Kom langs en geniet van een speelse ervaring waar elk bezoek bijdraagt aan het schitterende potentieel van onze jongeren. 🌟🎈

Brasserie Tuinzicht: Leren in een Gastvrije Omgeving

Bij Brasserie Tuinzicht geloven we sterk in de kracht van jongeren/volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze brasserie wordt gerund door deze getalenteerde jongeren/ volwassenen.

Hier kunnen ze hun talenten ontwikkelen in de horecabranche terwijl ze worden ondersteund door onze betrokken medewerkers. De menukaart is samengesteld met de nadruk op versheid en kwaliteit, en onze jongeren werken met toewijding aan het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen en activiteiten om de gemeenschap samen te brengen.

Brasserie Tuinzicht het goede eten hand in hand gaat met de prachtige bosrijke omgeving! Wij zijn trots om je te verwelkomen in onze brasserie, gevestigd in het expertise centrum Zonnehoeve van HilverZorg.

👇 Klik hieronder voor meer info en neem contact met ons op voor al je vragen en mogelijkheden op het gebied van zorg. 👇 🚀

ℹ️ Wat je bij ons vindt:

– Dagbesteding bij Indoorspeeltuin Plezier
– Dagbesteding bij Brasserie Tuinzicht
– Individuele begeleiding
– Contact met Mexa Zorg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Brasserie Tuinzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.