VIDEO en Wedstrijdverslag: Kozakken Boys – De Dijk (2-0) 4-1

In de Tweede Divisie is De Dijk op bezoek bij Kozakken Boys met 4-1 onderuit gegaan. In Werkendam keek de ploeg van Jochem Twisker na negen minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. “We zijn nooit in de wedstrijd geweest.”

Onderweg kreeg De Dijk al te maken met de eerste tegenslag toen de bus kapot ging en ze moesten wachten op een vervangend vervoersmiddel. “We begonnen daardoor een kwartiertje later, maar we waren ruim op tijd, dus daar heeft het niet aangelegen”, aldus Twisker.

“Waar het wel aan lag? Aan de dode spelmomenten.” Net zoals eerder dit seizoen (tegen onder andere GVVV) ging het tegen Kozakken Boys tot twee keer toe uit een corner mis. In de derde minuut krulde Ahmed Mendes Moreira de bal in een keer achter Jeroen Verhoeven (1-0). Twisker: “Ik moet dat nog even terug zien, maar ik had het idee dat de organisatie goed stond. Of er iemand schuldig is aan die treffer kan ik niet zeggen. Hij werd wel fantastisch genomen.”

Amper bekomen van de vroege achterstand stond het al 2-0, opnieuw uit een hoekschop. “Hij werd kort genomen en dat we de voorzet hadden weggewerkt twijfelen we veel te lang om uit de vijfmeter te stappen.” De opnieuw ingebrachte bal door werd door Wesley Pollemans verlengd (hij klopte Schilder in de lucht) en vervolgens kon Ahmed el Azzouti de 2-0 maken.

Twisker: “We krijgen twee goals uit spelhervattingen om ons oren. Er is geen uitgespeelde kans geweest dus onze organisatie stond goed, maar hier kan je natuurlijk niet tegen voetballen. We hebben niet eens de kans gehad om in de wedstrijd te komen.”

Chakib Tayeb raakte voor rust nog de paal voor de Amsterdammers en de niet geheel fitte Nabil el Gourari werd door Twisker al na ruim een half uur van het veld gehaald na een opstootje met Pollemans. Twisker: “Hij had wat onenigheid met zijn tegenstander en was niet geheel fit dus die wissel was een beetje een optelsom van beide.”

Na rust besliste Kozakken Boys vanuit een snelle omschakeling de wedstrijd. Na slordig balverlies op het middenveld bereikte Mahmut Sonmez El Azzouti die met zijn tweede van de middag voor de 3-0 zorgde. Het duel was beslist, ook omdat doelman Richard Arends van dichtbij Loukili van een treffer afhield. Ignacio (4-0 vanaf elf meter in de 83ste minuut) en een eretreffer van Tim Ruder (in de blessuretijd) bepaalden de eindstand op 4-1.

Twisker: “Dat we zo vaak doelpunten uit dode spelmomenten tegen krijgen is natuurlijk geen toeval meer, maar dat ik daarna ook niet echt de drive zie om er wat van te maken is niet best. Ik miste de gretigheid.”

Bron: Amsterdamsche Voetbal


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wil je ons helpen met onze onderneming te starten?
Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom!!!

Stuur of schrijf ons een bericht.

Voor meer informatie of weten wat wij precies aan het doen zijn!

Bekijk dan: http://indoorspeeltuinplezier.nl/blog/

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.