Johan Steur debuteert in Groningen met klinkende zege

STEUR DEBUTEERT BIJ VOLENDAM MET KLINKENDE ZEGE

De trainerswisseling bij FC Volendam heeft direct het gewenste resultaat opgeleverd. Onder leiding van Johan Steur visten de Volendammers drie belangrijke punten op uit Groningen. Een benutte strafschop van Maurice Buys bleek een kwartier voor tijd voldoende voor de broodnodige overwinning.

Het was een debuut om in te lijsten. Johan Steur – de nieuwe verantwoordelijke man – en zijn volgelingen voelden zich in Het Oosterpark de koning te rijk. Na de 3-0 zege eerder dit jaar in Volendam, sloeg de ploeg ook in de uitbeurt doeltreffend toe. Vergeten was even de ellende van de laatste week, waarin Henk Wisman zijn congé kreeg. Met fris elan en talloze personele wijzigingen in de basis (vijf stuks) bewezen de Volendammers voorlopig het ongelijk van de ontslagen oefenmeester, die bijna wekelijks klaagde over gebrek aan kwaliteit in zijn selectie. Aan de andere kant is FC Groningen met een slechte reeks bezig, vooral in eigen huis.

De nederlaag tegen Volendam was al de derde op rij. Willem II (voor de winterstop) en PSV (vorige week) vertrokken eerder ook al met drie punten uit de Martinistad. “Ik hoop dat die ontwikkeling zich niet doorzet”, trapte Groningens trainer Ron Jans een open deur in. Hij klaagde verder nog over het gebrek aan steun van de fans. Daar had heel Volendam geen enkele boodschap aan. Dankzij de treffer van Maurice Buys namen de Noord-Hollanders verder afstand van de laatste plaats. “We willen rechtsreeks degradatie proberen te ontlopen”, lichtte Steur de doelstelling van dit seizoen toe. “Dit is een goede stap op weg daar naartoe.”

Karakteristieken

:

FC Groningen:
Roy Beukenkamp, Kurt Elshot, Antoine van der Linden (77. Mile Krstev), Arnold Kruiswijk, Mathias Floren, Paul Matthijs, Arvid Smit, Hugo (58. Sander van Gessel), Rolf Landerl, Martin Drent, Brian Pinas (62. Chris de Witte)

FC Volendam: 
Jeroen Verhoeven, Lindsay Wilson, Ruud Kras, Gerry Koning, Gijs Luirink, Misha Salden (63. Maarten Woudenberg), Maurice Buys, Carel Bartele, Cerezo Fung A Wing (74. Ronald Breinburg), Dion Esajas, Eddy Putter (90. Reginald Faria)

Scheidsrechter: Reinold Wiedemeijer

Toeschouwers: 11.034

Kaarten


Geel: Van der Linden (FC Groningen), Salden, Wilson (FC Volendam)

Rood: Florén (FC Groningen)


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: https://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.