VIDEO en wedstrijdverslag: Asv De Dijk – Achilles’29 (1-1) 6-1

In de Tweede Divisie heeft De Dijk met maar liefst 6-1 weten te winnen van Achilles’29. In een tijdsbestek van tien minuten scoorde het, na de tweede gele kaart van Marijn de Kler, zelfs vier keer.

Na de midweekse bekerzege op HHC en de koppeling aan het ‘grote’ Ajax in de tweede ronde van de KNVB beker was Achilles’29 (dat voor de beker won van NAC) op papier niet de meest makkelijke tegenstander, maar vanaf de eerste minuut liet de ploeg van Jochem Twisker zien dat er vandaag in Amsterdam niets te halen viel.

Al na twee minuten was het raak toen Alje Wiltenburg doelman Plattel in de verre hoek klopte. Loukili kwam drie minuten later niet goed uit met zijn passen anders was de wedstrijd al snel beslist geweest. Achilles werd overrompeld in het eerste kwartier. Aan de andere kant trad doelman Jeroen Verhoeven goed op bij een inzet van Niek Versteegen na een steekbal van Niels Wouters.

Een fout van Tim Ruder, die te kort terugspeelde op Jeroen Verhoeven, zorgde na ruim een half uur spelen onverwachts voor de gelijkmaker. Wouters zat er tussen en gaf Jeroen Verhoeven geen schijn van kans (1-1).

Het spelbeeld na rust was identiek aan de eerste helft. Opnieuw was het na twee minuten raak; nu klopte Ruder Plattel in de verre hoek (2-1). Nog geen minuut later had Wouters de kans op de gelijkmaker. Verhoeven zat er echter goed bij. Uit de corner die daarop volgde kopte Omid Popalzay op de lat. Het was het laatste gevaar van de ploeg van Eric Meijers. De tweede gele kaart voor Marijn de Kler (na een overtreding op Tony Tol) deed de rest.

Twintig minuten voor tijd zorgde Loukili op aangeven van El Gourari voor de 3-1. Tien minuten later viel de mooiste treffer van de middag. Via een hoogstandje van invaller Achmed Ahahaoui kwam de bal via Ruder bij linkervleugelverdediger Kevin Westmaas. Die stuurde Plattel het bos in en schoot vervolgens de 4-1 binnen. Twee minuten later (79ste minuut) maakte Tayeb de 5-1 nadat Zwarthoed de uit zijn goal gekomen Plattel had omspeeld. De zesde treffer ontstond nadat Ruder de paal had geraakt en de terugspringende bal via Felomina over de lijn rolde.

Bron: Amsterdamsche Voetbal


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wil je ons helpen met onze onderneming te starten?
Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom!!!

Stuur of schrijf ons een bericht.

Voor meer informatie of weten wat wij precies aan het doen zijn!

Bekijk dan: http://indoorspeeltuinplezier.nl/blog/

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.