Unieke interactie tijdens Technische Avond van FC Utrecht

De Technische Avond, die gisteravond (donderdag) plaatsvond op Sportcomplex Zoudenbalch, gaat de boeken in als zeer succesvol. Tijdens de bijeenkomst kregen de aanwezige supporters een unieke kijk in de voetbaltechnische keuken van FC Utrecht.

De fans die van de partij waren bij de Technische Avond kregen van de leden van de technische staf van FC Utrecht een rondleiding door Zoudenbalch. Daarna was er een bijeenkomst in de kantine van het trainings- en jeugdcomplex van de Utrechtse club. Daar namen onder anderen Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff, trainer/coach Robby Alflen, assistent-trainer Sjors Ultee, senior coach Harry van den Ham, Algemeen Directeur Wilco van Schaik en Technisch Adviseur Co Adriaanse het woord. Een ieder gaf, in geheel eigen stijl, een presentatie over zijn werkzaamheden bij FC Utrecht.

Uiteraard was er tijdens de Technische Avond ook ruimschoots de gelegenheid tot interactie. Sterker nog: daarop lag de nadruk. En interactie, die was er volop. Supporters stelden vragen aan de sprekers en maakten grif gebruik van de gelegenheid om, tijdens zogeheten ‘speeddates’, de spelers van FC Utrecht beter te leren kennen.

Unieke interactie tijdens Technische Avond van FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.