Voorbeschouwing | NAC – FC Utrecht

In het Rat Verlegh Stadion kruist FC Utrecht morgen (zaterdag) de degens met NAC Breda. Met trainer/coach Robby Alflen blikt FCUtrecht.nl vooruit op de wedstrijd van morgen.

“Bij ons allemaal is er het besef dat het een stuk beter moet dan afgelopen weekend, toen we tegen SC Cambuur speelden”, vertelt oefenmeester Alflen. “Iedere ploeg zakt wel eens door de ondergrens heen. Dat overkwam ons tegen SC Cambuur. Dan schrik je daar wel van. Het was teleurstellend dat we niet voldoende probeerden het om te draaien. Leiders zoals Willem Janssen, Ramon Leeuwin en Anouar Kali ontbraken op dat moment in de ploeg, maar dat mag daarvoor geen excuus zijn. Natuurlijk is er na de wedstrijd uitgebreid gesproken over de wedstrijd. Ik heb het gevoel dat we nu op scherp staan.”

Tegenstander NAC Breda maakt een moeilijke periode door. Het is al weken bijzonder onrustig bij de Brabanders. Een thuiszege staat met stip bovenaan het verlanglijstje van veel NAC’ers. “Het zou wel eens een wedstrijd kunnen worden met veel vechtvoetbal, een hectisch avondje NAC”, zegt Alflen. “Wij moeten, zij moeten. Ik bereid de jongens daar op voor. Als wij de overhand kunnen krijgen in de beginfase van de wedstrijd, kan dat in ons voordeel werken.”

“We moeten de strijd minstens zo fanatiek aangaan als zij”, vervolgt de oefenmeester van FC Utrecht, die in Breda kan beschikken over een wedstrijdfitte Edouard Duplan. De Fransman maakte eerder deze week speelminuten in Jong FC Utrecht. “Juist in een wedstrijd zoals deze is het belangrijk dat Edouard erbij is”, zegt Alflen. “Hij is geen jongen van woorden, maar iemand van daden. Dat kunnen we in deze fase goed gebruiken.”

VOORBESCHOUWING | NAC – FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.