Voorbeschouwing: FC Utrecht – Vitesse

FC Utrecht vitesse jeroen Verhoeven De huidige nummer vijf van de ranglijst is er alles aan gelegen om in Utrecht te winnen. Met één punt achterstand op nummer vier PSV is directe plaatsing voor de UEFA Europa League nog altijd mogelijk voor de bezoekers.

Voor FC Utrecht staat ook nog van alles op het spel. “Buiten het feit dat wij zo hoog mogelijk willen eindigen en het seizoen met een goede pot voetbal willen afsluiten, staat er financieel nogal wat op het spel”, weet Jan Wouters. “Dit is wel een extra stimulans, maar laten we niet vergeten dat je als voetballer sowieso altijd wil winnen.”

Als het aan de trainer ligt, gaat FC Utrecht tegen Vitesse hetzelfde de wedstrijd in als vorige week bij sc Heerenveen. “In Heerenveen begonnen wij goed en scherp aan de wedstrijd. Als je scoort, dan beloon je jezelf, en speel je een heel andere wedstrijd. We laten dit na en vergeten vervolgens te voetballen. Dat moeten we tegen Vitesse anders doen.”

Tegen Vitesse kan Jan Wouters niet beschikken over een aantal spelers. Edouard Duplan en Willem Janssen zijn al enige tijd uit de roulatie. Cedric van der Gun, die ook ontbrak tegen sc Heerenveen, komt niet in actie vanwege een kwetsuur aan zijn schouder. Johan Mårtensson brak in het duel met SC Cambuur zijn neus en kan niet spelen. Kai Heerings en Adam Sarota bleven vrijdag uit voorzorg binnen en lieten zich behandelen aan hun bovenbeen. De inzet van Gévero Markiet en Yassin Ayoub is twijfelachtig. Zij zijn ziek.

Verzeker je van een plaats

Op vertoon van een seizoen- of clubkaart kun je kaarten bestellen voor FC Utrecht – Vitesse, met een maximum van zes. Dit doe je eenvoudig en snel online door –HIER– te klikken of door een bezoek te brengen aan de FC Utrecht Fanshop en ze daar te kopen. De fanshop is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De stadionkassa’s gaan zaterdag om 16.45 uur open en bieden de laatste mogelijkheid om nog in het bezit te komen van een toegangskaart.  

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.