Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 3. Golf in de middag.

Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 3. Golf in de middag. Jeroen VerhoevenMark Van der Maarel trok er woensdagmiddag met Jeroen Verhoeven, Cedric van der Gun, Jens Toornstra en keeperstrainer Stefan Postma op uit.
Plaats van bestemming? De golfbaan, direct gelegen naast het hotel waar FC Utrecht verblijft. “We hadden vanmiddag een aantal vrije uren, die we naar eigen inzicht konden invullen. Met golf hebben we een gedeelde passie. Als je dan zo’n mooie baan hebt liggen waar je in alle rust een balletje kan slaan, en je hebt een middag vrij, dan kun je die kans niet voorbij laten gaan”, motiveert Van der Maarel het tijdverdrijf. De winnaar? Stefan Postma.

Tekst: FCUtrecht.nl

Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 3. Golf in de middag.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 3. Golf in de middag.

  • 10/01/2014 at 16:47
    Permalink

    Gaaf Jeroen leuk om te kijken op je site

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.