Trainingskamp FC Utrecht in Benidorm : Dag 4

Twee trainingen stonden donderdag op het programma voor de selectie van Jan Wouters. Een stevige conditionele prikkel en een voetvolleytraining waarbij spelplezier hoogtij vierde. Voormalig FC Utrecht-doelman Jan Willem van Ede bracht een bezoek aan de selectie.

Tweede piek
Donderdagmorgen werd door de spelers van FC Utrecht stevig aan de conditie gewerkt. Onder leiding van Pim Koolwijk werd een programma met stretch- en buikspieroefeningen afgewerkt en werden de nodige meters afgewerkt. Sprintoefeningen en loopoefeningen voerden de boventoon onder de Spaanse zon. Deze training betekende de tweede conditionele piek van de week. Een stevige inspanning voor de spelers van FC Utrecht. Fysiotherapeut Mark Rekers ging met de geblesseerde spelers het veld op om te lopen.

Fanatisme
Met veel beleving en spelplezier werd in de middag een potje voetvolleybal gespeeld. Een fanatiek potje. Met name Kai Heerings ontpopte zich tot een voetvolleybalspeler met de absolute wil om te winnen. Niets was voor hem te gek om tot scoren te komen. Slidings, duiken. Heerings ging er vol voor. Het was goed merkbaar dat het niet bij een ontspannen potje voetvolley bleef. Een sportman wil winnen, zo bleek ook tijdens dit onderlinge toernooitje.

Eén van de sterkere spelers van dit spel bleek doelman Robbin Ruiter. Met zijn lengte koos hij veel positie voor het net. Zijn tenniservaring kwam hem goed van pas. Ruiter profileerde zich ditmaal als afmaker. De doelman zat echter niet bij het winnende team. Deze werd gevormd door Aleksandar Bjelica, Dave Bulthuis, Edouard Duplan, Mark van der Maarel en Timothy Derijck.

Sfeer
Dat de sfeer in de spelersgroep groeiende is, bleek donderdagmiddag eens te meer. Kai Heerings en Gévero Markiet werden door wat collega-voetballers stevig in de maling genomen. De ‘daders’ zijn nog niet bekend, maar kunnen dit oefenkamp nog een tegengrap verwachten, aldus het verdedigingsduo.

Clubman
In de loop van de middag kreeg de selectie van FC Utrecht bezoek van oud-doelman Jan Willem van Ede. Met het Nederlands vrouwenteam verblijft hij komende week in La Manga. In Benidorm zocht hij zijn oude voetbalmaten op die op dit moment tot de staf van FC Utrecht behoren en sprak hij met diverse stafleden over de academie. Van Ede loopt op dit moment ook stage bij de jeugdafdeling van FC Utrecht.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.