Rugnummers FC Utrecht seizoen 2013/2014

2013-06-27 Jeroen verhoeven op de trainingOVERZICHT VAN DE RUGNUMMERS:

1. Robbin Ruiter (K)
2. Mark van de Maarel
3. Mike van der Hoorn
5. Dave Bulthuis
6. Johan Mårtensson
7. Edouard Duplan
8. Jens Toornstra
9. Jacob Mulenga
10. Tommy Oar
11. Cedric van der Gun
12. Leon de Kogel
13. Gevero Markiet
14. Kai Heerings
15. Mark Diemers
16. Yassin Ayoub
17. Michael Zullo
18. Yoshiaki Takagi
19. Adam Sarota
20. Bob Schepers
23. Marcus Nilsson
25. Kenny Teijsse
29. Elroy Pappot
30. Jeroen Verhoeven (K)

Tekst: FCUtrecht.nl
Foto’s: FCUPhoto

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.