Ajacieden strekken benen op Rode Plein

jeroen verhoeven met ajax rode plein mokskouDe Ajacieden trainden niet op de ochtend van de wedstrijddag. Met de traditie bij Europese duels werd vanwege het vrieskoude Russische winterweer – vooral uit oogpunt van blessures – gebroken. In plaats van een training strekten de Ajacieden de benen op het wereldberoemde Rode Plein in hartje Moskou.

Ditmaal geen balspellen voor de selectiespelers. Er werd alleen raak ‘geschoten’ met de mobiele camera’s. In relatieve rust lieten de Ajacieden de bijzondere sfeer op het immense plein op zich inwerken. De Basiliuskathedraal is met zijn bijzondere torens een absolute blikvanger op het Rode Plein. Natuurlijk is ook het uit rood steen opgetrokken Kremlin wereldberoemd.

jeroen verhoeven met ajax rode plein moskouHet bezoek van de Ajacieden vormde wellicht een mooie opmaat naar de wedstrijd van vanavond in het Luzhniki Stadion. In het dik 84.000 plekken tellende stadion moeten de Amsterdammers een 1-0 achterstand goedmaken. Na de rust van het Rode Plein zal het er vanavond in het Luzhniki ongetwijfeld heter aan toe gaan.

Ajacieden strekken benen op Rode Plein

Tekst en foto’s: Ajax.nl/ Ronald Jonges

Ajacieden strekken benen op Rode Plein 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.