Boerenkoolavond FC Utrecht 2014: Een uniek samenzijn

Jeroen Verhoeven - Boerenkoopavond Fc Utrecht

Editie 2014 van de jaarlijkse Boerenkoolavond van FC Utrecht gaat de boeken in als een heel succesvolle. Tijdens het gezellige samenzijn, dat jaarlijks wordt georganiseerd voor de vrijwilligers van de club als blijk van dank voor hun tomeloze inzet, stond gisteravond (dinsdag) in het Postillion Hotel in Bunnik het wij-gevoel centraal. Vrijwilligers, trainers, jeugdtrainers, spelers, jeugdspelers, medewerkers: allemaal zetten zij zich vol overgave in voor FC Utrecht, en allemaal waren zij van de partij bij de Boerenkoolavond.

De honderden aanwezigen kregen hun maaltijd uitgeserveerd van Algemeen Directeur Wilco van Schaik, Financieel Manager Michel Baas, Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff, Technisch Manager & Hoofd Opleidingen Henny Lee, trainer/coach Robby Alflen, senior coach Harry van den Ham, assistent-trainer Sjors Ultee en teammanager Marcel Mul. Af en aan liepen zij met borden

Er waren tafelindelingen gemaakt, waardoor het kon dat pak ‘m beet een speler van het eerste elftal, een talent van FC Utrecht O9, een hoofdsteward en een kantoormedewerker van de club met elkaar aan de praat raakten over zichzelf én natuurlijk de club. Dat leverde tal van leuke, inspirerende en gezellige gesprekken en kennismakingen op.

Na afloop van de maaltijd bleven veel vrijwilligers en spelers nog gezellig met elkaar praten over hun inzet bij FC Utrecht. Deze traditie van al meer dan 25 jaar zorgt ervoor dat iedereen bij de club met elkaar verbonden is. Daarmee groeit het besef dat ieder in zijn of haar rol waardevol voor de club is.

Boerenkoolavond FC Utrecht 2014: Een uniek samenzijn

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.