Jong FC Utrecht – Jong NAC 0-0

Jong FC Utrecht is er op eigen veld niet in geslaagd de overwinning naar zich toe te trekken tegen Jong NAC Breda. De wedstrijd, die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde, eindigde doelpuntloos gelijk. Paal en lat stonden aan beide kanten meerdere treffers in de weg.
De eerste kans van de wedstrijd, een schot in de verre hoek van Soufian Moro, belandde op de paal en schoot terug het veld in. Daarmee was de trend gezet. De daaropvolgende kans voor FC Utrecht, een vlammend schot van Gyliano van Velzen, spatte op de kruising uiteen.

Vervolgens was het Jong NAC dat tot tweemaal toe op het houtwerk stuitte. Een goed schot kon door keeper Jeroen Verhoeven niet direct worden gepakt, waarna de rebound op de paal kwam. Een minuut later bood de kruising redding voor Jong FC Utrecht. Ook in het resterende deel van de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en creëerden allebei kansen. Zo kon Jong NAC-keeper Bryan Struis redden op een indraaiend schot van Mark Diemers en trad Gévero Markiet in de laatste minuut voor rust sterk op in het Utrechtse strafschopgebied.

Tweede helft
In de tweede helft veranderde het spelbeeld weinig, al kreeg Jong FC Utrecht iets meer uitgespeelde kansen. In de 63ste minuut stuitte de bal na een vrije trap opnieuw op de lat van de goal van NAC. Ook de kansen die daarna volgden, troffen geen doel. De goed keepende Struis tikte een vrij trap van Nassir el Aissati uit zijn goal en maakte meerdere corners onschadelijk.

Vleugelaanvallers Gyliano van Velzen en Soufian Moro brachten beiden de bal twee keer knap voor. Hun harde werk kon niet worden beloond met doeltreffend afronden. Nogmaals werd de lat geraakt, dit keer na een kopbal van Aleksandar Bjelica uit een corner. De laatste grote kans van de wedstrijd was voor Jong NAC. Jeroen Verhoeven reageerde echter alert en kon de bal tot corner tikken.

Dinsdag speelt de ploeg van Jong FC Utrecht een oefenwedstrijd op bezoek bij FC Lienden. De volgende competitiewedstrijd is op maandag 14 april. Dan speelt Jong FC Utrecht een uitwedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam.

Opstelling Jong FC Utrecht: Jeroen Verhoeven, Sean Klaiber (45’ Laurens van der Voort), Gévero Markiet, Aleksandar Bjelica, Yannick Cortie, Nassir el Aissati, Fernando Quesada (65’ Romano van der Stoep), Mark Diemers, Soufian Moro, Cedric Badjeck, Gyliano van Velzen.

Opstelling Jong NAC Breda: Bryan Struis, Alistair Quinn, Yorik van Deelen, Rick Stuy van den Herik, Oguzhan Kazanci, Peter Gommeren, Mats Seuntjens (60’ Dalian Maatsen), Gijs van Baast (75’ Brandon Tichem), Thomas Wuyts, Mounir el Allouchi, Edilson Jose Coelho.

Jong FC Utrecht – Jong NAC

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.