Votown Allstars nieuwe hoofdsponsor FC Volendam

jeroen verhoeven VotownVandaag werd in het Kras stadion van FC Volendam bekend gemaakt dat Votown Allstars in het komende seizoen zal gaan optreden als hoofdsponsor.
Achter de naam Votown Allstars gaan niemand minder dan de bekende artiesten Jan Smit, Nick en Simon en 3JS schuil.
Dit betekent dat deze artiesten de handen ineenslaan om hun plaatselijke FC te ondersteunen, een uniek gegeven in ons land. FC Volendam, dat komend seizoen uitkomt in de Jupiler League, zal dus op de welbekende oranje shirts de naam Votown Allstars dragen

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.