Jeroen Verhoeven: ‘Na rode kaart erg lastig’ FC Utrecht – PSV

Jeroen Verhoeven: 'Na rode kaart erg lastig' FC Utrecht - PSV

Doelman Jeroen Verhoeven maakte voor het eerst sinds lange tijd negentig minuten in de Eredivisie, maar dat was voor de goalie van FC Utrecht geen reden om na PSV-thuismet een glimlach van het veld te stappen. Van de Eindhovenaren werd immers met 1-5 verloren. FCUtrecht.nl sprak met de sluitpost over de wedstrijd.

Snelle goal
PSV kreeg volgens de doelman precies wat het wilde: een rappe voorsprong. “Na de Europese wedstrijd die ze eerder deze week speelden, gingen ze op zoek naar een snelle voorsprong. Die kregen ze ook via Maher. Dan kunnen ze verder op de counter spelen en daarin zijn ze erg gevaarlijk.”

Jeroen Verhoeven: 'Na rode kaart erg lastig' FC Utrecht - PSV

Rode kaart
Het was ongetwijfeld één van de belangrijkste momenten van de wedstrijd: de rode kaart voor Mark van der Maarel en de daarop volgende strafschop voor de Eindhovenaren, die werd benut door Memphis Depay: 0-2. “Met tien man weet je dat het erg lastig gaat worden tegen PSV. Zeker als kort daarna ook nog de 0-3 valt”, zei Verhoeven.

Sterke fase
FC Utrecht kende na rust een goede periode in de wedstrijd, waarin het ook tot scoren kwam via Ruud Boymans, na alweer de zesde assist van het seizoen van Tommy Oar. “Daarin moet ik de ploeg een compliment geven”, zegt Verhoeven. “Als je met 0-3 de kleedkamer ingaat, is het lastig om een kwartier later weer te voetballen. Dat hebben we goed opgepakt. Een verlies hebben we er helaas niet mee kunnen voorkomen.”

Fraaie reddingen
Ondanks de tegendoelpunten kan Verhoeven terugkijken op een heel behoorlijke wedstrijd. Met fraaie reddingen behoedde hij zijn team voor een grotere nederlaag. “Maar naar mijn eigen prestatie kijk ik niet”, aldus de goalie. “We winnen of verliezen als team.”

Jeroen Verhoeven: ‘Na rode kaart erg lastig’ FC Utrecht – PSV

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

2 thoughts on “Jeroen Verhoeven: ‘Na rode kaart erg lastig’ FC Utrecht – PSV

 • 27/10/2014 at 20:48
  Permalink

  Hoi Jeroen,

  Ik vind dat jij een prima wedstrijd hebt gekeept ik heb veel respect voor jou je staat altijd klaar als je erin moet ik weet ook wel dat het je taak is maar ik vind het gewoon knap ook jij zal af en toe wel is balen dat je niet 1e keus bent of schik je in die keuze. Sta je tegen Vitesse weer onder de lat veel succes het verdere seizoen !

  Gr Peter broekman

  Reply
 • 28/10/2014 at 18:08
  Permalink

  hee die jeroen

  ik zie dan weinig van de wedstrijd ik zie altijd niks alleen maar publiek waar ik op moet letten als steward zijnde wat niet erg is dat is me werk gewoon in het stadion
  maar ik doe petje voor je af wat je allemaal vericht hebt bij fcutrecht al die jaren ik kan je nog herinneren met rene ponk dat je als 2e doelman was en nu weer even in de goalie staat
  en zo ok vroeger met michel vorm aan de haal ging
  dat zien de meeste niet maar als je goed op let ook met trainingen altijd goede volle inzet van jou
  laten we gewoon die pizzaman vergeten want uiteindelijk slaat dit nergens op eigenlijk is gewoon dolletje van de supporters denk ik zo hahah waar beetje om te lachen wat ze doen natuurlijk.
  volgende keer neem jij gewoon pizza mes mee dan kunnen ze stukjes snijden hahaha
  ik wens je veel succes toe man en ik hoop dat je nog beter wordt dan dat je nu bent
  zet hem op en succes met je loopbaan bij fcutrecht met je maatjes

  vele groeten
  harm

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.