Video: AFC Ajax bezoekt Witte huis

De selectie van Ajax bracht zaterdagmiddag een uniek bezoek aan het Witte Huis. Dankzij een speciale uitnodiging mochten de spelers en staf op plekken komen die maar weinigen zijn gegeven. Een reportage vanuit een van de meest beveiligde plekken op aarde.

 

Na de champagne en de huldigingen is Ajax richting de Verenigde Staten vertrokken. De landskampioen speelt in Washington en Portland een paar oefenwedstrijdjes.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.