Jeroen Verhoeven heeft ‘kriebels om te keepen’ maar wil verlengen bij Ajax

jeroen verhoeven HSV - ajax van nistelrooy stuit op jeroen verhoevenJeroen Verhoeven en zijn zaakwaarnemer gaan medio februari om tafel met Ajax om te praten over de toekomst. De 31-jarige doelman arriveerde in de zomer van 2009 in Amsterdam als reservekeeper achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer. Door blessureleed bij die twee keepers kwam de geboren Amsterdammer drie keer in actie in de competitie, maar uiteindelijk schikte hij zich weer in de rol van derde doelman.

Verhoeven, die twee jaar onder contract stond bij RKC Waalwijk en zeven jaar bij FC Volendam, beschikt over een verbintenis die na het seizoen ten einde loopt. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Verhoeven het nog altijd naar zijn zin in de hoofdstad, al heeft hij ook wel eens de kriebels om te keepen.

“Maar hij staat open voor verlenging”, geeft zaakwaarnemer Jan Kabalt aan. Zodra de transferperiode ten einde is gekomen, gaat hij met Ajax om tafel om te spreken over de toekomst van zijn cliënt. Behalve drie Eredivisiewedstrijden keepte Verhoeven ook in de Europa League voor Ajax, tegen Anderlecht en Spartak Moskou. Tegen Anderlecht hield hij voor de eerste en enige keer de nul in een officieel duel als Ajacied.
Bron: voetbalzone.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.