Jeroen Verhoeven: ‘Van alle kanten heb ik gehoord dat dat toch het leukste is’

2013-02-15 Jeroen Verhoeven doet mee met positiespel FC UtrechtJeroen Verhoeven zit in zijn dertiende seizoen als prof vooralsnog steeds op de bank. De 32-jarige doelman is reserve achter Robbin Ruiter, die hem na zijn vertrek bij FC Volendam opvolgde. De twee werken nu weer samen bij FC Utrecht en de nummer één doet het voortreffelijk, dus moet Verhoeven voorlopig afwachten. Dat doet hij echter met plezier, zegt hij: hij gunt Ruiter het beste.

Verhoeven was vier jaar lang eerste keus in Volendam, voor hij back-up werd bij Ajax. Nadat zijn driejarig contract ten einde liep, meldde FC Utrecht zich bij hem. Verhoeven is het bankzitten nog niet zat en denkt ook nog niet aan het einde van zijn carrière. “Ik heb nog nooit nagedacht over een carrière als trainer. Ik wil sowieso eerst nog een aantal jaren voetballen, want van alle kanten heb ik gehoord dat dat toch het leukste is”, geeft hij aan.

De routinier is in gesprek met FC Utrecht TV complimenteus richting de 25-jarige Ruiter, die met veel belangrijke reddingen een aandeel heeft in de zesde plek die de club bezet. Verhoeven erkent dat de rollen zijn omgedraaid ten opzichte van hun tijd in de Jupiler League. “Maar ik probeer gewoon de druk erop te zetten, zodat hij nog beter gaat presteren. Hij heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld.”

Tekst: Voetbalzone.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.