EVV Echt – De Dijk | Dennis Kaars maakte zijn 41e goal!

Derde divisie Zondag Kampioen ASV De Dijk startte voortvarend in de gewonnen uitwedstrijd tegen EVV Echt. Dennis Kaars maakte zijn 41e doelpunt van het Seizoen.

Vooraf was al duidelijk dat men er alles aan wilde doen om het doelsaldo van spits Dennis Kaars (aankomend seizoen in de Jupiler League te bewonderen bij FC Den Bosch) op te schroeven. Vanaf de aftrap was de spits zeer actief en hij was in de eerste tien minuten al enkele keren dicht bij de openingstreffer. Dennis Kaars kreeg in de eerste tien minuten al twee kansen, maar het was Nabil El Gourari die in de 11e minuut de score opende.
In de 24e minuut was het dan wel Dennis Kaars die zijn 41e treffer kon aantekenen. Een voorzet van Mostapha El Aamrani werd door de spits laag achter Yannick Derix geschoten.

Even leek het erop dat EVV zou worden overlopen maar EVV Echt knokte zich terug in de wedstrijd. In de 30e minuut was het Rick Polman die een voorzet van Shaquille Simmons achter Jeroen Verhoeven werkte. Nog voor de pauze had EVV op 2-2 kunnen komen. Na een voorzet van Paul Schröders schoot Michele Zotti echter hoog over.

De 2e Helft

In de 2e helft had EVV Echt het meeste balbezit en waren ze de bovenliggende partij. ASV De Dijk viel ver terug in de 2e helft. EVV Echt kon het veld overwicht niet omzetten in doelrijpe kansen. EVV Echt bleef knokken, maar wist in de zestien geen gevaar te stichten

Aankomende zondag om 14:00 uur speelt ASV De Dijk de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Magreb’90. Het duel zal in teken staan van Dennis Kaars die volgend seizoen naar profclub FC Den Bosch gaat.

 Gaat Dennis Kaars met 41 doelpunten dit seizoen het lukken om het record oud PSV spits Coen Dillen van 43 treffers in een seizoen te verbeteren?


 

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.