FC Utrecht traint in Stadion de Galgenwaard

2013-02-14 Jeroen Verhoeven duikt op de trainingDe selectie heeft woensdag en donderdag een training afgewerkt in Stadion Galgenwaard .

De velden op Sportcomplex Zoudenbalch zijn vanwege de weersomstandigheden niet in optimale staat, waardoor werd uitgeweken naar de grasmat in het stadion. Ook vrijdag traint de ploeg op het verwarmde veld in het stadion, om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen PSV van aanstaande zaterdag.

Tekst: FCutrecht.nl
Foto’s: Fcuphoto.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.