Jeroen Verhoeven vervangt Vermeer in Deventer

175780_09-07-11_Huizen-Ajax_0144_1_600x338Jeroen Verhoeven vervangt donderdagavond Kenneth Vermeer op de bank van Ajax tijdens het bekerduel met Go Ahead Eagles. Vermeer is donderdagochtend vader geworden van een gezonde zoon Jamarion Amaury. Verhoeven zal als reservedoelman op de bank zitten in Deventer.
Het hing al enkele weken in de lucht dat Vermeer vader zou worden. Vanaf de wedstrijd Sparta Rotterdam – Ajax was Verhoeven al telkens als extra doelman bij de selectie betrokken voor het geval Vermeer naar de bevalling zou moeten.

Vermeer: ,,We zijn blij en gelukkig met de geboorte van onze zoon. Er werd gesuggereerd dat ik de afgelopen wedstrijden met een telefoon op de bank zou hebben gezeten, maar dat was niet zo. Het mag zelfs helemaal niet. Uiteraard heb ik wel telkens tijdens de afgelopen duels mensen in de buurt gehad die bereikbaar waren en me op de hoogte konden houden als er iets zou gebeuren bij het thuisfront. Voor het geval dat.”

Onlangs tijdens het competitieduel Ajax – AZ (1-0) op 24 januari zat Verhoeven ook al vanwege babygeluk op de bank. Eerste doelman Maarten Stekelenburg werd op de ochtend van de wedstrijddag vader van zoon Sem, waardoor Vermeer keepte en Verhoeven als stand-in op de bank zat.

De halve finale in de KNVB beker tussen Go Ahead Eagles en Ajax begint donderdagavond om 20.45 uur.

Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Tekst: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.