Forza Tour bij DESTO in Vleuten

jeroen verhoeven 20121024_ForzaTourDesto-313De Forza Tour van FC Utrecht strijkt woensdagmiddag 24 Oktober 2012 neer bij DESTO.
De Vleutense RAC-club wordt bezocht door de trainers en niet te vergeten door twee keepers van FC Utrecht. FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geeft samen met de FC Utrecht-keeper Jeroen Verhoeven een voetbalclinic aan de D- en E-pupillen.

De clinic begint om 13.45 uur en bestaat uit techniektraining, partijvormen en het Forza Respect programma. De clinic vindt plaats op Sportpark de Vryheit aan de componistenlaan in Vleuten.

Forza Respect programma
Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.

jeroen verhoeven 20121024_ForzaTourDesto-312

Tekst: FCUtrecht.nl
Foto’s: FCU

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.