AD: Jeroen Verhoeven “Gigant van Galgenwaard”

2012-09-28 Jeroen Verhoeven tekent bij FC UtrechtUtrecht De Beer van Bussum heet voortaan ‘de Gigant van Galgenwaard’. Met het vastleggen van Jeroen Verhoeven (32) als Tweede keeper was ook zijn bijnaam bij FC Utrecht rap verzonnen. Met de credits voor algemeen directeur Wilco van Schaik, die als oud-marketingman wel weet hoe je iets of iemand in de markt zet.

Verhoeven tekende gisteren voor 3 seizoenen. Trainer Jan Wouters wilde Verhoeven dolgraag in zijn selectie. ‘hij is een coach voor jonge jongens. Kent zijn plek en moet proberen om Robbin Ruiter naar grotere hoogtes te brengen. Ik ken Jeroen al uit mijn Ajax tijd, wist dus al wat voor keeper en mens hij is. Hij is ervaren, kan prima keepen en is belangrijk in een groep’.
Technisch manager Edwin de Kruyff sluit niet uit dat verhoeven ook na de komende 3 jaar het shirt van Utrecht draagt. ‘Dan is hij 35 jaar, niet oud voor een keeper. Vanaf het moment dat hij op eigen verzoek mee kwam trainen, was iedereen heel enthousiast. Alleen, gezien de financiële problemen bij de club duurde het langer voor het rond was. Jeroen heeft zich gelukkig heel schappelijk opgesteld, wij hebben op onze beurt een lang contract gegund.’

Verhoeven zelf liet de champagne gisteren staan. Omdat hij na het zetten van zijn krabbel ook weer het trainingsveld op moest. ‘Ik ben heel content, heb het hier vreselijk naar mijn zin. Ik ga elke dag met een lach naar de training. Dat is zo belangrijk voor me. Bovendien ligt er een mooie uitdaging om Robbin beter te maken.’ Wie weet snijdt het mes aan 2 kanten. Nr 1. Ruiter keept zich in de kijker, Verhoeven schijft door. Toekomstmuziek? ‘Nu wel, maar het lijkt mij een gezonde insteek als Robbin verder carrière maakt.’

Tekst: Ard Schouten
Bron: AD.nl Sportwereld

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.