Fans zwaaien vertrekkende spelers uit

De supporters van FC Utrecht namen gistermiddag (zondag), na afloop van het duel met Excelsior, afscheid van bij de club vertrekkende spelers en trainers.

Met een grote glimlach op zijn gelaat stond Danny Verbeek klaar voor zijn afscheidsapplaus. De aanvaller had immers een klein kwartier eerder vanuit een vrije trap de 2-2 op het scorebord gezet. FC Utrecht huurde Verbeek van Standard Luik en daar keert de Bosschenaar nu in principe ook terug.

Jeroen Verhoeven maakte zijn afscheid er één om niet snel meer te vergeten door zelf de fanatieke aanhang op de Bunnikside nog één keer aan te sporen tot een massaal ‘Pizza!’. Verhoeven was drie seizoenen actief voor FC Utrecht.

Sinds 2010 droeg Michael Zullo het shirt van FC Utrecht. De linkervleugelverdediger kon dit seizoen het publiek in de Domstad niet op de banken krijgen vanwege een fikse knieblessure, maar dat weerhield de supporters er niet van de Australiër een warm applaus te geven.

Ook uit Down Under en sinds 2010 bij FC Utrecht: Tommy Oar. De international van Australië maakte in Utrecht een goede ontwikkeling door en was een ware ambassadeur van de club tijdens het WK van afgelopen zomer in Brazilië.

Gekomen als jochie, nu vertrekt hij als een kerel. Dat is van toepassing op Kai Heerings, nu 25 jaar, die zich als 18-jarig talent bij FC Utrecht aansloot. Een polsblessure stond in de weg dat de Amsterdammer als basisspeler afscheid kon nemen van het Utrechtse publiek, dat hem desalniettemin de waardering gaf die hij verdiende voor al die seizoenen.

Mooi was ook het applaus dat Robby Alflen en Harry van den Ham kregen van de toeschouwers. De trainer/coach en de senior coach, beiden geboren, getogen en woonachtig in Utrecht, kregen in wat toch een beetje voelt als hun Stadion Galgenwaard nog één keer een staande ovatie.

Fans zwaaien vertrekkende spelers uit

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.