Reactie Jeroen Verhoeven op FC Utrecht site!

2012-09-28 Jeroen Verhoeven met ShirtJeroen Verhoeven was zichtbaar blij met het kunnen ondertekenen van een contract bij FC Utrecht. De doelman kwam afgelopen zomer naar FC Utrecht om, in afwachting van een nieuwe club, zijn conditie op pijl te houden. Vrijdagmiddag tekende de keeper, die direct werd voorzien van de bijnaam de Gigant van Galgenwaard, een driejarige verbintenis.

“Ik voelde me gelijk van dag één thuis bij FC Utrecht”, zegt Verhoeven die nummer 26 zal gaan dragen. “Het is een cliché, maar FC Utrecht is een warme club. Waar je ook bent bij de club, op het stadion of op het trainingscomplex, alles ademt hier FC Utrecht. Daarbij komt dat we een leuke en getalenteerde groep spelers hebben. Ik train nu al een paar maanden mee en heb de club en de mensen leren kennen. Ik ben blij dat ik weer kan keepen, maar ook dat ik deel uitmaak van deze club.”
Ervaring
Verhoeven traint al enkele maanden met eerste doelman Robbin Ruiter die hij als jonge jongen bij FC Volendam zag komen. Nu zijn de rollen omgedraaid en staat Verhoeven achter Ruiter. “Ik zie mezelf als één van de drie keepers van de selectie”, zegt 32-jarige Verhoeven. “We zijn met drie keepers en we moeten elkaar beter maken. Robbin is een zeer getalenteerde doelman en ik wil met mijn ervaring hem beter maken. Dat geldt uiteraard ook voor Erik Cummins.”

Sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft Verhoeven geen wedstrijd gemist in Stadion Galgenwaard. “De sfeer is bijzonder”, meent Verhoeven, die in het verleden voor RKC Waalwijk, Ajax en FC Volendam speelde. “Ik heb toch al aardig wat stadions gezien, maar de sfeer in dit stadion is iets aparts. Dat merkte je goed in het duel tegen PSV. Toen heeft het publiek ons elftal naar de overwinning gezongen”, meent de doelman. “Ik hoop dat ze ons tegen Vitesse net zo steunen. Als we winnen kunnen we tenslotte zo maar op de tweede plaats komen te staan.”

Bron: FCUtrecht.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.