YOUTUBE | Jeroen Verhoeven ‘Beer uit Bussum’ Goalkeeper

Jeroen Verhoeven is sinds het seizoen 2012/2013 de tweede doelman bij FC Utrecht. Het vorige seizoen maakte de ‘Beer uit Bussum’ slechts eenmaal zijn opwachting en kreeg direct zes goals om zijn oren in Alkmaar tegen AZ. Ook het huidige seizoen begon slecht maar na de pandoering in Twente (6-0 verlies) hebben de Domstedelingen met Verhoeven onder de lat zeven punten gepakt.

 

YOUTUBE | Jeroen Verhoeven ‘Beer uit Bussum’ Goalkeeper 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.