Jong FC Den Bosch – ASV De Dijk (0-2) 1 – 2

ASV De Dijk won zaterdagavond met 1-2 van Jong Den Bosch. Aan de hand van Dennis Kaars heeft koploper De Dijk geen fout gemaakt bij laagvlieger Jong FC Den Bosch. Door twee doelpunten van de clubtopscorer werd op zaterdagavond de volgende stap naar het kampioenschap in de Derde Divisie gezet: 1-2.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Jong Den Bosch gaf meer verzet dan vooraf was verwacht. Wel kon Harry Zwarthoed al vroeg in de wedstrijd de bal op maat aan Kaars geven die doeltreffend uithaalde. Daarna bleef het team van Twisker onbetwist de sterkste. Op slag van rust kon Kaars zijn tweede treffer scoren en dat was zijn 39e van het lopende seizoen.

In de tweede helft gebeurde er lange tijd niet veel. De thuisploeg kon niet beter en de koploper was verstandig en speelde met de rem er op.

Twee minuten voor tijd werd het nog 1-2 toen doelman Jeroen Verhoeven werd verrast. De Dijk kwam echter verder niet meer in gevaar.

Twisker en zijn manschappen zullen ongetwijfeld zondag 30 april thuis tegen Be Quick 1887 er toch iets bijzonders van willen maken. En Kaars zal ongetwijfeld gaan jagen op treffers om het record uit de jaren vijftig van Coen Dillen te gaan verbeteren.

Twisker en zijn manschappen verdienen het dat er bij deze wedstrijd extra veel fans en voetballiefhebbers komen kijken.

Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door kinderen met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.

Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/

Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl

Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/

Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie

Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.