Keeper Jeroen Verhoeven van FC Volendam lanceert eigen website

Jeroen Verhoeven voor Doel PaalVanaf 6 mei 2009 is de website van keeper Jeroen Verhoeven, FC Volendam, te bezoeken via www.jeroenverhoeven.com.
De website is nog volop in ontwikkeling, maar een kijkje nemen is zeer de moeite waard. Op de website is veel informatie over de keeper te vinden. Onder andere kan men nieuwsberichten en zijn biografie lezen, maar er kunnen ook clinics en keeperstrainingen aangevraagd worden. De sponsor van Jeroen Verhoeven heeft een prijsvraag uitgeschreven, speciaal voor het online komen van de website.

De website is een zeer nuttig middel om in contact te komen met Jeroen Verhoeven. Naast zijn beroep als keeper van FC Volendam, ontwerpt hij zelf ook websites voor organisaties. Daarvoor geldt ook: voor meer informatie, even de website bezoeken.

Bron: Fcvolendam.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.