Voorbeschouwing: Jong PSV- FC Volendam

Afgelopen vrijdag speelde FC Volendam tegen Fortuna Sittard voor het overgrote deel weer in de opstelling van de eerste wedstrijden. Met een 1-0 overwinning als resultaat. Vrijdag gaat FC Volendam naar Jong PSV. Dat is de 1200e wedstrijd van (FC) Volendam in de eerste divisie sinds 1955.
In Eindhoven werd twee jaar geleden met 3-0 verloren, onder meer door de inbreng van Narsingh en Jozefszoon. Afgelopen jaar werd het op de slotdag van de reguliere competitie 2-0. Daarmee werd het seizoen op de vijfde plaats afgesloten. FC Volendam deed het daarna in de Jupiler League Play-Offs veel beter door FC Eindhoven uit te schakelen en bijna alsnog naar de eredivisie te promoveren.

Op de Hertgang wordt het hoog tijd niet alleen tot scoren te komen maar ook om punten te pakken. Dit seizoen speelde FC Volendam in de oefenperiode tegen Jong PSV. Dat werd een mooie overwinning. Ook de thuiswedstrijd in de competitie leverde FC Volendam drie punten op. Met nieuwe puntenwinst zal het elftal vol zelfvertrouwen een goede gastheer zijn van Helmond Sport op maandag 15 februari.

De wedstrijd tegen Jong PSV wordt geleid door Davy Otto. Hij leidde al zes keer een wedstrijd van FC Volendam. Vijf keer uit, een keer thuis.
De eerste keer was dat op 27 januari 2012, in Apeldoorn tegen AGOVV Apeldoorn. Een wedstrijd met een speciaal verhaal. Op Berg en Bos vielen twee lichtmasten uit op het moment dat FC Volendam met 0-2 voor stond. De tweede helft moest opnieuw gespeeld worden. FC Volendam had in die veertig minuten niets meer in te brengen. Met kunst en vliegwerk werd de overwinning veilig gesteld.
De laatste wedstrijd die de heer Otto van FC Volendam floot, was op 7 november 2014. Thuis tegen… Jong PSV.

Voorbeschouwing: Jong PSV- FC Volendam

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.