Afkoelen! met Ajax in Portugal

2293d441-7c17-4e6b-a399-b131491c0075_10-01-07_Dag2_Portugal_0108Na afloop van de training keerden de Ajacieden donderdag direct terug naar het hotel. Daar aangekomen wachtte de spelers een speciale afsluiting in het zwembad.
Bij aankomst op het Pine Cliffs Resort maken de spelers van Ajax gelijk een wandeling richting het buitenzwembad. Onder aanvoering van assistent-trainer Michael Lindeman moeten de spelers zich tot hun middel in het koude water laten zakken. Het bevordert de afvoer van afvalstoffen doordat door de lagere temperatuur van het water een snellere doorbloeding wordt gestimuleerd. Alles bijelkaar zorgt dat weer voor een sneller herstel.

Marko Pantelic neemt het voortouw door als eerste het water in te lopen. Zonder schroom baant hij zich een weg door het ijskoude water. Hij daagt zijn collega’s uit zich snel bij hem aan te sluiten. Een lichte aarzeling wordt door wat natspatten van de Serviër snel uit de wereld geholpen

cc2b710c-fdf5-453d-9c07-8078bc0c46e0_10-01-07_Dag2_Portugal_0123Als alle Ajacieden tot hun middel in het water staan, klinkt er een hard gelach. Jan Vertonghen en Luis Suarez dagen elkaar uit om volledig in het water te gaan. Het resultaat: beide spelers halen een nat pak en hebben de lachers op hun hand. Wat rest is een warme handdoek en snel naar binnen.

Volg Ajax in Portugal via Ajax.nl en Ajax TV

Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Tekst: Ajax.nl/Daan Germans

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.