VOORBESCHOUWING | Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo

Jong FC Utrecht speelt vanavond tegen Jong Heracles Almelo. De competitiewedstrijd wordt gespeeld op het Utrechtse Sportcomplex Zoudenbalch en begint om 18.30 uur.

De beloftenploeg van FC Utrecht scoorde afgelopen week een driepunter in Limburg. Daar kwam ondanks een enorm veldoverwicht van Jong FC Utrecht gastheer Jong Fortuna Sittard nog wel op een 1-0 voorsprong, maar knokten de Utrechters zich terug. Dankzij doelpunten van Nassir El Aissati, Hamza Boukhari en Erwin de Groot won het team van trainer/coach Robin Pronk met 1-3.

Stap in goede richting
Dankzij die overwinning zette Jong FC Utrecht op de ranglijst een stapje in de goede richting; het verruilde de vijfde plaats voor de vierde plek. Vanavond kunnen Pronk’s manschappen opnieuw een belangrijke slag slaan. Tegenstander Jong Heracles Almelo staat namelijk op de derde plek van het klassement, met drie punten meer in de tas dan Jong FC Utrecht.

Ranglijst belangrijk
Die ranglijst, die is belangrijk. Want aan het einde van de voorrondecompetitie wordt op basis daarvan de indeling gemaakt voor het vervolg van de jaargang. De nummers één en twee gaan in Divisie A uitkomen, de nummers drie en vier vervolgen het seizoen in Divisie B en de nummers vijf en zes stromen uit naar Divisie C.

Sterke tegenstander
Om op een vervolg in Divisie A hoop te houden, is een driepunter vanavond van grote importantie voor het Utrechtse talententeam. Maar winnen van Jong Heracles Almelo, dat is alles behalve sinecure. Traditiegetrouw hebben de zwartwitten uit Almelo ook dit seizoen weer een sterke beloftenkern. Eerder dit seizoen ondervond Jong FC Utrecht dat al aan den lijve, toen in het Polman Stadion met 5-1 van de jonge Heraclieden werd verloren.

Live verslag via Twitter en Instagram
De wedstrijd Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo begint vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch om 18.30 uur. Wie niet aanwezig is, kan via Twitter en Instagram live de verrichtingen op en rondom het veld volgen. Via Twitter verzorgt FC Utrecht een wedstrijdverslag, via Instagram worden foto’s en filmpjes van het duel gedeeld.

VOORBESCHOUWING | Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.