Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo 2-0 (2-0)

Jeroen verhoeven jong fc utrecht jong heralces almeloVoor de tweede keer op rij slaagde Jong FC Utrecht erin een zege te boeken. Werd vorige week uit nog met 1-3 van Jong Fortuna Sittard gewonnen door de Utrechtse beloftenploeg, deze keer bleek het team van trainer/coach Robin Pronk met 2-0 te sterk voor Jong Heracles Almelo.

Een paar goede passes, een al even handige slalom. Een schot, en een goede redding. Ilias Bel Hassani slaagt er in de eerste minuut van de wedstrijd in de verdediging van Jong FC Utrecht te doen schrikken, maar hij stuit op doelman Jeroen Verhoeven, die met zijn rechtervoet de inzet van de balvaardige middenvelder van de Heraclieden tegenhoudt.

Baas op eigen veld
Daarmee is direct de grootste kans van Jong Heracles Almelo genoemd, en het is ook zo ongeveer de enige scoringskans die de talenten uit Almelo op Sportcomplex Zoudenbalch deze maandagavond krijgen. Jong FC Utrecht staat als een huis, voetbalt goed en maakt de kansen die het krijgt bekwaam af. De beloftenploeg van FC Utrecht, kortom, is baas op eigen veld.

Jeroen verhoeven fc utrecht heracles almeloPeterson knalt raak
Dat drukt het team van trainer/coach Robin Pronk vijf minuten voor de rust uit in de score. Na een fraaie aanval over vele schijven legt Erwin de Groot de bal breed op Kristoffer Peterson. De rechtsbuiten trekt naar binnen en haalt verwoestend uit. Buiten bereik van keeper Renze Fij van Jong Heracles Almelo zoeft de bal de kruising in: 1-0.

Hardeveld kopt raak
Nog maar net is de ploeg van trainer René Kolmschot van die schrik bekomen, of Fij kan opnieuw de bal uit het net plukken. Twee minuten voor rust is het aanvoerder Jeff Hardeveld die de marge verdubbelt. De centrale verdediger knikt de bal van dichtbij in, nadat Nassir El Aissati die vanuit een vrije trap uitstekend voor het doel slingert: 2-0.

Amper Almeloos gevaar
Na de break neemt Jong Heracles Almelo wat vaker en nadrukkelijker het initiatief, maar komt de ploeg uit Almelo, die eerder dit seizoen de Utrechtse beloften nog met 5-1 het nakijken gaf, amper tot uitgespeelde kansen. Een poeier van afstand van Bel Hassani is nog wel het meest dreigende wapenfeit van Jong Heracles, maar daarop heeft Verhoeven met een goede save een passend antwoord.

Tien punten
Dankzij de tweede driepunter in successie heeft Jong FC Utrecht nu tien punten; evenveel als Jong Heracles Almelo, dat op basis van een beter doelgemiddelde nog wel derde staat. Jong FC Utrecht is de nummer vier van de ranglijst.

Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo 2-0 (2-0)
41. Kristoffer Peterson 1-0
43. Jeff Hardeveld 2-0

Gele kaarten: Coen Gortemaker, Ramon Zomer en Ilias Bel Hassani (allen Jong Heracles Almelo).

Toeschouwers: 400.

Scheidsrechter: Laurens Gerrets.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Jeroen Verhoeven; Sean Klaiber, Myenty Abena, Jeff Hardeveld, Jordy van der Winden; Nassir El Aissati (62. Darren Rosheuvel), Sofyan Amrabat, Erwin de Groot; Kristoffer Peterson (46. Hamza Boukhari), Cedric Badjeck, Rodney Antwi.

Opstelling Jong Heracles Almelo:
Renze Fij; Travis Brent, Coen Gortemaker (46. Shaquile Woudstra), Ramon Zomer, Fahd Aktaou (72. Ronaldo Deaconu); Ilias Bel Hassani, Daan Rienstra, Menno Heerkes; Edwin Gyasi, Jaroslav Navrátil, Dragan Paljic.

Jong FC Utrecht – Jong Heracles Almelo 2-0 (2-0)

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.