JSV-uit derde oefenwedstrijd FC Utrecht

Drie uur nadat Jong FC Utrecht begint aan de wedstrijd tegen Geinoord uit Nieuwegein, neemt het vlaggenschip van FC Utrecht het op Sportpark Galecop in Nieuwegein op tegen JSV. De derde oefenpartij van dit seizoen van het team van trainer/coach Robby Alflen begint morgen (zaterdag) om 15.00 uur.

Lijn doortrekken
Het streven van het eerste elftal van FC Utrecht is om de stijgende lijn, zoals die vorige week werd ingezet, door te trekken tegen JSV. Het ligt in de lijn der verwachting dat op Sportpark Galecop opnieuw met twee elftallen wordt gespeeld door FC Utrecht; het ene in de eerste helft, het andere na de pauze. Op die manier kunnen alle spelers de broodnodige wedstrijdminuten opdoen.

Laatste duel in regio
JSV – FC Utrecht is voor de ploeg van Alflen de derde en laatste wedstrijd in de regio waarin tegen een amateurploeg wordt gespeeld. Vorige week ging FC Utrecht op bezoek in De Meern (2-4 zege op het Regioteam) en Benschop, waar de plaatselijke voetbalvereniging met 0-7 werd geklopt. Komende week belegt het vlaggenschip van FC Utrecht een trainingskamp in Renesse. In Zeeland worden de nodige trainingen afgewerkt en staat op dinsdag een oefenduel op de rol. Die dag speelt FC Utrecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen v.v. Serooskerke.

Promovendus
JSV eindigde op de tweede plaats in de Tweede Klasse en slaagde er vervolgens via de nacompetitie in om voor de derde keer in vier seizoenen tijd te promoveren. In de finale rekenden de zwartwitten af met Woudenberg. En zo kan het dat JSV, dat in het seizoen 2010/2011 nog in de Vierde Klasse speelde, in de nieuwe jaargang uitkomt in de Eerste Klasse.

Voorwedstrijd
Vroege vogels hoeven zich op Sportpark Galecop niet te vervelen. FC Utrecht O14 speelt namelijk een voorwedstrijd op het terrein waar later die dag het eerste elftal van de club in actie komt. FC Utrecht O14 speelt bij JSV tegen ADO Den Haag O14. De voorwedstrijd begint om 12.30 uur.

Live verslag via Twitter
FC Utrecht doet, voor de supporters die niet van de partij zijn in Nieuwegein, via Twitter rechtstreeks verslag van JSV – FC Utrecht. Het live verslag kan gevolgd worden via www.twitter.com/fcutrechtmatch. Meepraten op Twitter over de derde oefenwedstrijd van het seizoen? Gebruik dan #jsvutr en #fcutrecht.

Informatie voor bezoekers
Wie de wedstrijd JSV – FC Utrecht bezoekt, doet er goed aan om indien mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer af te reizen naar Sportpark Galecop. De parkeercapaciteit van en rondom dat sportpark is namelijk zeer beperkt. Kaarten voor de oefenwedstrijd zijn aan de kassa’s in Nieuwegein verkrijgbaar á 7 euro voor volwassenen. Voor jeugd t/m 16 jaar geldt een tarief van 5 euro per kaartje.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.