Voorbeschouwing: FC Utrecht – Pec Zwolle.

Voorbeschouwing FC Utrecht – Pec Zwolle. FC Utrecht neemt het vanavond om 18.45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. Trainer Jan Wouters ziet Kai Heerings terugkeren en kan beschikken over de onlangs aangetrokken Danny Koevermans en Christan Dorda.

Supporters die nog geen kaart hebben en getuige willen zijn van het mogelijke debuut van dit duo, kunnen tot 17.00 uur kaarten aanschaffen in de FC Utrecht Fanshop en vanaf 17.00 uur bij de stadionkassa’s. Er is sprake van vrije verkoop!

Voortborduren
De ploeg van Jan Wouters hoopt vanavond een goed vervolg te geven aan het vertoonde spel en de getoonde strijdlust in het duel met Ajax. Vol overgave speelde FC Utrecht zich naar een verdiend gelijkspel. Na twee overwinningen op rij (3-1 tegen Roda JC Kerkrade en 1-2 op bezoek bij NAC Breda) lijkt PEC Zwolle zich op tijd weer in vorm gespeeld te hebben voor de confrontatie met FC Utrecht.

Winstpartijen
De laatste competitiewedstrijd die door FC Utrecht winnend werd afgesloten, was de thuiswedstrijd tegen N.E.C. op 6 december van het vorige kalenderjaar. Nadien werd midweeks nog wel van SC Cambuur gewonnen in het bekertoernooi. Na vier competitienederlagen op rij hield FC Utrecht knap stand tegen Ajax, wat een goed signaal is in aanloop naar het duel van vanavond.

Ongemeen spannend
In de Eredivisie is het dit seizoen verrassend spannend. Bovenin strijden vier clubs om de titel. Daaronder is het stuivertje wisselen, daar alle ploegen van elkaar lijken te kunnen winnen. Bij winst op PEC Zwolle komt FC Utrecht bijvoorbeeld in punten gelijk met minimaal de nummers negen en tien op de ranglijst. Bij een nederlaag echter blijft het verschil tot plaats zestien slechts drie punten. Het illustreert de minimale krachtsverhoudingen in de Eredivisie. Een winstpartij van FC Utrecht biedt de mogelijkheid om naar boven te kijken.

Afwezigen
Jan Wouters kan tegen PEC Zwolle nog geen beroep doen op de al langer afwezigen Jacob Mulenga, Willem Janssen, Cedric van der Gun, Edouard Duplan en Johan Mårtensson. Ook Dave Bulthuis is nog niet inzetbaar.

Willem Janssen, in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle nog trefzeker, blikte eerder deze week voor de camera van FC Utrecht.TV vooruit op de duels tegen zowel PEC Zwolle als RKC Waalwijk.

Ik zou het leuk vinden als u een reactie plaatst.
Het kan het zijn dat u deze niet meteen ziet.
Ik moet deze goedkeuren alvorens deze te zien is. 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Voorbeschouwing: FC Utrecht – Pec Zwolle.

  • 06/02/2014 at 13:56
    Permalink

    Ik zou het leuk vinden als u een reactie plaatst.
    Het kan het zijn dat u deze niet meteen ziet.
Ik moet deze goedkeuren alvorens deze te zien is. 

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.