Video: Jeroen Verhoeven geniet van Washington

Washington en Ajax. Het is een mooie combinatie. Iedereen vermaakt zich en traint hard wanneer nodig. Jeroen Verhoeven geniet met volle teugen van de Amerikaanse hoofdstad Washington. website: www.jeroenverhoeven.com Twitter: @verhoevenjeroen

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.