VANAVOND 19:30 uur | USV Elinkwijk – FC Utrecht

Een Utrechts voetbalonderonsje staat voor de deur. Want, Vanvond gaat Eredivisionist FC Utrecht op bezoek bij Eersteklasser USV Elinkwijk. Het vriendschappelijke duel begint om 19.30 uur.

FC Utrecht en USV Elinkwijk treffen elkaar in een week waarin er, als het weekend eenmaal aanbreekt, geen duels op het programma staan voor beide teams. In het amateurvoetbal is er een beker- en inhaalweekend, terwijl de Eredivisie stilligt vanwege interlands.

Moeizaam 
USV Elinkwijk maakt tot op heden een moeizame jaargang door. De ploeg van trainer John Vink, die in het verleden als jeugdtrainer bij FC Utrecht actief was, slikte afgelopen weekend een 8-1 nederlaag in Noordwijk tegen SJC en staat in de Zondag Eerste Klasse A op de twaalfde positie. Van de negen gespeelde competitieduels won de gerenommeerde Utrechtse club er slechts één.

Linkerrijtje
Uit de laatste twee duels verzamelde FC Utrecht vier punten; van Vitesse werd in Stadion Galgenwaard met 3-1 gewonnen en uit tegen Excelsior Rotterdam speelden de Utrechters afgelopen vrijdag met 2-2 gelijk. Dankzij die vier punten vindt de ploeg van trainer/coach Robby Alflen zich nu terug in het linkerrijtje van de Eredivisie. De ploeg staat na twaalf speeldagen op de negende plaats.

Live verslag via Twitter
Supporters van FC Utrecht die niet naar het Utrechtse onderonsje komen kijken, kunnen via Twitter toch rechtstreeks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op en rondom het veld. Via @fcutrechtmatchdoet FC Utrecht live verslag van USV Elinkwijk – FC Utrecht.

Informatie voor bezoekers
Een kaartje voor USV Elinkwijk – FC Utrecht kost voor kinderen tot en met zestien jaar 2,50 euro. Wie ouder is dan zestien jaar, betaalt 5 euro entree. Parkeren kan aan de achterzijde van de accommodatie van USV Elinkwijk, aan de Burgemeerster Norbruinslaan. Wie op tijd is, kan de voorwedstrijd bekijken. Oud Elinkwijk – Oud Velox begint immers om 18.30 uur.

 

VANAVOND 19:30 uur  | USV Elinkwijk – FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.