FC Utrecht Junior Tigers ontbijten met selectie FC Utrecht

De maand december is voor de leden van de Junior Tigers, de kidsclub van FC Utrecht, een echte feestmaand. Afgelopen zaterdag was het voor de Junior Tigers zover: het kerstontbijt met de complete selectie waar al weken naar uitgekeken werd. Dit traditionele ontbijt vindt ieder jaar plaats in het stadion van FC Utrecht.

De eerste leden stonden al vóór 08.30 uur hongerig voor de deur en konden niet wachten hun idolen te ontmoeten. Om 8.30 uur gingen eindelijk de deuren open en werd iedereen door Tiger en Tiger-girl ontvangen. Bij ontvangst kregen de Junior Tigers ook meteen het eerste cadeautje van de dag: een FC Utrecht-kerstmuts! Na de ontvangst was het zoeken geblazen naar de juiste tafel en was het wachten op de spelers.

Gelukkig werd het wachten snel beloond en arriveerden de spelers. De regie van de dag was in handen van de clowns Trekdrop en Smeerkaas, die direct het startsein gaven van de feestochtend. Er was voor iedereen van allerlei lekkers te eten en te drinken. De chocoladefontein was enorm in trek!

Na het eten mocht iedereen op handtekeningenjacht en uitgebreid met hun favoriete speler op de foto. De meeste Tigers wisten dan ook in een razend tempo hun handtekeningenkaart vol te krijgen.

Nadat iedereen zijn buik vol had en alle handtekeningenkaarten vol waren, gingen de spelers zich voorbereiden op hun training. Dit natuurlijk onder luid applaus van de Junior Tigers! Voor de Junior Tigers zat het er nog niet helemaal op, want iedereen had bij binnenkomst een lootje gekregen. Onder leiding van Trekdrop en Smeerkaas werden de winnaars bekendgemaakt van de mooie prijzen. Eén van deze prijzen was een paar voetbalschoenen van Mark van der Maarel.

De Junior Tigers hebben weer een fantastische ochtend beleefd bij FC Utrecht!Junior Tigers ontbijten met selectie FC Utrecht

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.