Theo Janssen steunt Jeroen Verhoeven: ‘Geen vijf Eredivisiekeepers zijn beter’

Ajax 03-05-2012 wordt gehuldigd bij de Amsterdam ArenA. jeroen verhoevenJeroen Verhoeven vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax. Het is echter nog onduidelijk waar de doelman komend seizoen aan de slag gaat. Weinig clubs hebben concrete belangstelling en daar begrijpt Theo Janssen helemaal niks van.

“Ik vind het belachelijk dat Jeroen nog geen nieuwe club heeft”, vertelt Janssen aan Nusport. “Zijn contract bij Ajax loopt af en het is echt onbegrijpelijk dat niemand zich voor hem heeft gemeld. Ik train wekelijks met Jeroen en als ik naar zijn keeperskwaliteiten kijk, denk ik niet dat je vijf eredivisiekeepers vindt die beter zijn dan hij.”

“Jeroen is fit, traint altijd en presteert goed als hij in het doel staat.” Janssen is van mening dat de meevoetballende kwaliteiten van Verhoeven prima zijn. “Echt, ik begrijp er he-le-maal niets van dat hij nog geen nieuwe club heeft.”

Bron: voetbalzone.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.