Techniek en partij vormen op de training van Ajax

jeroen verhoeven op training ajaxDe Ajacieden die niet met hun nationale ploeg op pad zijn, waren donderdagochtend op de trainingsvelden op de Toekomst in twee groepen verdeeld. Aan de ene kant werd een aantal oefeningen traptechniek gegeven, de andere groep ging een scherp partijtje aan met elkaar. In totaal kwamen zeventien Ajacieden op het veld.

De blikken aan de linkerkant van het trainingsveld zijn gefocust. De bal moet tegen het net en dat willen de Ajacieden zo fraai mogelijk voor elkaar zien te krijgen. Met de tong uit de mond, het oog op timmermansscherpte, plaatst de voetballer zijn voet tegen de bal. De bal kust het net bij een geslaagde poging. Het lukt niet altijd. Soms wordt het aluminium geraakt, of komt de bal niet tussen de palen.

Aan de rechterkant van het trainingsveld staan de gezichten op verbeten. Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven staan tussen de palen om schoten van dichtbij te keren. Ze weren zich dapper, want de inzetten zijn meestal snoeihard. Luid gejuich volgt om tien over twaalf. Het Aissati-team, met Mitchell Donald en Gabri viert een triomf en dat willen ze laten weten ook.

Bron: Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.