Mooi bezoek Ajax spelers VU Kinderstad en -kliniek

Jeroen verhoeven Ajax in VUEtalageDe spelers en technische staf van Ajax hebben maandag voor de elfde keer een bezoek gebracht aan Ronald McDonald VU Kinderstad. De traditionele visite aan het VUmc in Amsterdam was ook deze keer een groot succes. De middag werd in een fotoverslag vastgelegd.

Het bezoek van de Ajacieden aan VU Kinderstad vormt ieder jaar een hoogtepunt. Op de spelers die maandagavond met Jong Ajax in actie kwamen na, waren ze allemaal present in het VU medisch centrum. Samen met de technische staf namen de spelers van Ajax uitgebreid de tijd voor alle patiëntjes van de kinderafdelingen en de polikliniek.

Bron:Ajax.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.