Ajax Life Supportersfeest in Drachten

jeroen verhoeven bij Suportersfeest Drachten 1Dinsdag reisde de Supportersvereniging Ajax naar Drachten voor het Ajax Life Supportersfeest.

Lucky was erbij en helemaal in Friesland werd het een groot feest. Je kon meedoen aan de Lucky Games en op de foto gaan met de KNVB-Beker. Natuurlijk kwamen er Ajax-spelers langs: Aras Özbilliz, Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Eyong Enoh, Jeroen Verhoeven.
Alle kids konden een handtekening vragen en natuurlijk met hun helden op de foto gaan. De spelers hadden het wel naar hun zin in Drachten en de kid? Die hadden de avond van hun leven. Lucky vond het heel leuk om te zien dat Ajax ook zoveel leuke fans in het noorden van het land heeft.

jeroen verhoeven bij Suportersfeest Drachten 4Voor het eerst konden kinderen hun verjaardag vieren tijdens het Supportersfeest. Gefeliciteerd allemaal, jarige jobjes! Lucky heeft alle jarigen persoonlijk gefeliciteerd en zij mochten met de aanwezige Ajax-spelers op de foto.

Bron:www.ajaxlife.nl.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.