Nieuwjaarsreceptie FC Utrecht

2013-01-22 Jeroen Verhoeven op de nieuwjaarsreceptieIn de sfeervolle Leliveldzaal in Stadion Galgenwaard vond dinsdag de nieuwjaarsreceptie plaats. Algemeen directeur Wilco van Schaik keek samen met trainers, spelers, sponsors, werknemers, oud-bestuursleden en overige genodigden terug op het afgelopen jaar, maar vooral vooruit op het sportieve jaar 2013. De toespraak van de algemeen directeur begon met een film met hoogtepunten uit 2012. In deze film stond het voetbal centraal. “Want voetbal is het belangrijkst en het gaat goed met het voetbal”, voegde van Schaik daar aan toe.

“We zijn in 2012 een bepaalde weg ingeslagen en we hebben ons als club goed ontwikkeld, maar we zijn nog niet tevreden. We moeten als club eerst stabiliseren, om vervolgens te groeien”, vertelde Van Schaik over de situatie waarin de club verkeert. “De koers is gezet en we moeten met z’n allen hard werken, resultaten halen en vooral genieten. Uiteindelijk willen we doorgroeien tot een gezonde subtopper, waar de hele provincie trots op kan zijn. Want FC Utrecht is een club van, door en voor het volk.”

Vertrouwen
Van Schaik is tevreden over de resultaten tot nu toe, maar weet dat de club er nog lang niet is. “We zijn volop in beweging, veranderen en innoveren. Bij de commerciële, marketing en media-afdeling, zien wij duidelijke verbeteringen ondanks de zware economische tijden. Maar ondanks de positieve bewegingen zijn we er nog niet. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de juiste stappen zetten en daarmee voorop gaan lopen in Nederland”, aldus de algemeen directeur van FC Utrecht.

Stabiliseren
“Eerst stabiliseren om te groeien. Dat is het uitgangspunt in het meerjarenplan dat in overleg met de Raad van Commissarissen is vastgesteld. Alles wat we in de afgelopen twaalf maanden hebben gedaan, is terug te voeren naar het stabiliseren van deze club. Hier en daar zie ik al wel ontwikkelingsvorming en groei”, aldus Van Schaik.

HealthCity-regiomanager Hank Roothuis beaamde de woorden van Wilco van Schaik. “Wij hebben als hoofdsponsor het afgelopen jaar onze entree gemaakt bij FC Utrecht. Wij merken dat de club stappen aan het maken is en hebben te maken met een goede en betrouwbare partner”, zegt Roothuis. “Op deze Nieuwjaarsreceptie voel je dat ook en merk je dit bovendien als je met sponsoren en betrokkenen bij de club spreekt. Dit moet een mooi jaar worden.”

Moois in de maak
Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd veel teruggekeken naar de goede sportieve prestaties van FC Utrecht. Volgens spits Leon de Kogel wist de selectie al heel vroeg dat er iets moois in de maak was. “In de voorbereiding zagen we al dat het een goed seizoen kon worden. De positiespelletjes en wedstrijden in de voorbereiding gaven veel vertrouwen. Dan zie je dat het in de competitie goed gaat en gaan meer mensen achter ons staan. Dit gaf ons nog meer vertrouwen.”

Edouard Duplan maakte al meerdere Nieuwjaarsrecepties bij verschillende clubs mee. “Het is altijd leuk om dit soort bijeenkomsten bij te wonen”, zegt de aanvaller. “Ik ben de mensen tegengekomen die echt betrokken zijn bij de club. Of het nu sponsoren of supporters zijn. Dat maakt voor mij FC Utrecht.”

Tekst: FCUtrecht.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.