Spelers FC Utrecht helpen de club met premie stelsel

FC Utrecht en zijn spelersgroep hebben overeenstemming bereikt over een nieuw premiestelsel.

“Gezien de eerdere berichtgeving in de media omtrent de situatie rondom het premiestelsel van dit seizoen, vinden wij het goed om zelf melding te maken van het feit dat we met de spelersgroep overeenstemming hebben bereikt over het nieuwe premiestelsel”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “De spelers beseffen dat het een noodzaak voor onze club is om stevige bezuinigingen door te voeren en om die reden hebben zij water bij de wijn gedaan. Dat verdient een groot compliment.”

Cedric van der Gun voegt daar namens de spelersraad aan toe: “ We hebben een hechte spelersgroep waarbij meerdere spelers al langere tijd voor FC Utrecht voetballen. We hebben met z’n alle besloten om dit keer op structurele basis een extra duit in het zakje te doen voor de club en hopen dat iedereen die FC Utrecht een warm hart toedraagt hetzelfde gaat doen.”

Van Schaik wil nogmaals duidelijk maken dat de club financieel gezien in zwaar weer verkeert. “We zitten nog steeds heel moeilijk, lopen langs de rand van de afgrond. Dat beseft de buitenwereld misschien niet altijd, maar het is een keiharde strijd van overleven om de club gezond te krijgen en tegelijkertijd het niveau op het veld te waarborgen. Want, op het veld moet kwaliteit blijven lopen.”

“Het is daarom goed dat we met z’n allen eraan werken om de club gezond te maken. Dat is de grootste winst: Iedereen doet zijn uiterste best om deze club voor de toekomst te behouden”, aldus Van Schaik.

Bron: FCUtrecht.nl

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.