Samenvatting en Verslag KNVB Beker: Asv De Dijk – HHC Hardenberg (0-1) 2-1

De Dijk beleefde vanavond na twee nederlagen een flinke opsteker. Op het eigen sportpark Schellingwoude schakelde het HHC Hardenberg uit in het bekertoernooi: 2-1.

Afstandschot

De formatie van coach Jochem Twisker had het initiatief in het eerste kwartier, waarin het ook meerdere mogelijkheden kreeg om de score te openen. Het was echter HHC Hardenberg dat, uit in feite haar eerste mogelijkheid, via een afstandschot van Tiemen van Hezel op 0-1 kwam. De Dijk zette vlak voor rust wel wat aan, maar met name de frivole Nabil El Gourari en ‘Appie’ Loukili liepen zich vast op de Hardenbergse muur.

Lange bal

Na de pauze toonden de Amsterdammers opnieuw de felheid waarmee het ook het duel was gestart. Al vrij snel leverde dat via El Gourari de gelijkmaker op na een voorzet van Tayeb. HHC stelde daar een opgelegde mogelijkheid voor Hamid Zarbaf tegenover, maar hij wist van dichtbij doelman Jeroen Verhoeven niet te verschalken. De Hardenbergers zochten verder veelal de lange bal op Rob van der Leij, maar zijn doorkopballen werden zelden goed begrepen door zijn aanvalskompanen. Uit een van de tegenaanvallen profiteerde de Twisker-brigade bovendien van de snelheid van Loukili. Zelfs met bal rende de aanvaller zijn HHC-achtervolgers eruit, om vervolgens afgemeten breed te leggen op Harry Zwarthoed: 2-1.

Handenbinders

HHC probeerde er nog wel een slotoffensief uit te persen, maar daarbij durfde het niet alle risico’s te nemen, omdat De Dijk met El Gourari en Loukili vooral na rust twee constant in beweging zijnde handenbinders had lopen. Zo eindigde het duel in een 2-1 zege voor de Amsterdammers en zit voor HHC het bekeravontuur er op.

Bron: Voetbal247.nl


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wil je ons helpen met onze onderneming te starten?
Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom!!!

Stuur of schrijf ons een bericht.

Voor meer informatie of weten wat wij precies aan het doen zijn!

Bekijk dan: http://indoorspeeltuinplezier.nl/blog/

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.