Jeroen Verhoeven (Asv De Dijk): “HHC Hardenberg een goede tegenstander voor deze ronde”

Een jaar geleden was De Dijk in de eerste ronde van de KNVB Beker kansloos tegen Vitesse. Nu treffen de Amsterdammers met competitiegenoot HHC Hardenberg een gelijkwaardigere tegenstander. Na twee nederlagen op rij is de tweede divisionist in het bekertoernooi uit op herstel.

Met oud-prof Jeroen Verhoeven staat er een voormalig bekerwinnaar onder de lat bij De Dijk. Hij won in 2010 met Ajax de ‘dennenappel’. “Maar dat neem ik niet mee in de voorbereiding. De wedstrijd van morgen is meer een gewone wedstrijd, als we verder komen zal het anders worden. Dan komt er meer bij kijken en kan de ervaring voor veel jongens nuttig zijn.”

De Amsterdammers hebben wat goed te maken. Na een sterke start in de Tweede Divisie, met twee overwinningen op rij, is De Dijk het nu even kwijt. Zowel door Koninklijke HFC (1-3) als GVVV (3-0) werden de pijnpunten van de ploeg blootgelegd. “Het is pas ons eerste seizoen in de Tweede Divisie. We hebben besproken wat er allemaal fout is gegaan. Wanneer je afspraken over standaardsituaties niet nakomt, gaat er iets niet goed. Daar leren we van. Het zou lekker zijn om nu van HHC Hardenberg te winnen en door te gaan.”

Na het uitschakelen van AFC in de tweede kwalificatieronde treffen de Amsterdammers opnieuw een competitiegenoot. “Ik denk dat het een goede tegenstander is voor deze ronde. Het zal een gelijkwaardige wedstrijd worden, in bekerduels kan het altijd alle kanten opgaan. Bovendien is het beter om eerst één of twee rondes verder te komen en daarna pas een profclub te loten.”

 

Verslag: Roy Baltus


Onze website van Indoorspeeltuin Plezier is online!

Wat vind je van ons idee? Vertel het ons.

Wij gaan indoorspeeltuin Plezier starten, die gerund wordt door jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis in samenwerking met zorginstelling ‘Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden’ uit Amersfoort. Wij willen de kinderen die buiten het reguliere onderwijs vallen, een kans geven zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Daardoor krijgen ze toch goed onderwijs op hun niveau. Door de indoorspeeltuin Plezier als sociale onderneming op te zetten krijgen mensen met een beperking weer een kans op werk en/of stage.
Wij gaan de jongeren weer de kans geven om te participeren in de maatschappij en weer succes ervaringen te laten beleven.

Website: http://indoorspeeltuinplezier.nl/
Email: info@indoorspeeltuinplezier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/indoorspeeltuinplezier/
Twitter: https://twitter.com/SpeeltuinPlezie
Instagram: https://www.instagram.com/indoorspeeltuinplezier/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb_po0jd2lPMs6uU6OQGrsg

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.