OFC – De Dijk (0-0) 1 – 1

De derby OFC- ASV De Dijk is geëindigd in 1-1. Twee minuten voor tijd kon invaller Damian Menzo de koploper nog aan een punt helpen.

Het duel werd bezocht door bijna 1000 toeschouwers en dat geeft goed aan hoe deze derby leeft bij de fans.

In de eerste helft zag het publiek direct een aantrekkelijk duel. asv De Dijk had een overwicht, maar de thuisploeg hield achterin goed stand.
Ahahaoui wist de eerste kans voor De Dijk te creëren, echter doelman Atam Koroglu wist de bal vrij te stoppen. Dennis Kaars kopte hard in echter de bal trof geen doel. Vlak voor de pauze kreeg de thuisploeg een grote kans via Mohamed Cherif , echter zijn kopbal ging net over.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In de tweede helft begon OFC feller. Trainer Jochem Twisker zag tot zijn verbazing dat zijn team onder druk kwam te staan. Aanzi kreeg de eerste kans maar De Dijk bleef overeind. Daarna was er nog een grote kans voor Romano de Jonge die oog in oog kwam met doelman Jeroen Verhoeven. Even later kwam OFC wel tot scoren via invaller Carlos Groen. Verhoeven moest zijn doel verlaten om Abdul af te stoppen. Vervolgens kon Groen de bal in het lege doel knallen: 1-0. In de resterende twintig minuten werkte De Dijk hard om terug te komen. Vlak voor tijd werd doelman Koroglu verslagen door een onhoudbare inzet van Menzo. Het jonge talent maakte een sterke indruk.

Beide teams waren na afloop redelijk tevreden. Van de tien voorgaande duels had De Dijk er liefst zeven gewonnen. OFC was op de been gebleven en kan in deze vorm de komende weken nog mooie resultaten gaan boeken.
De Dijk kon ook leven met het puntverlies, zeker tegen buurman OFC.
Trainer Imdat Ilguy maakte zich wel boos over de arbiter die hij wel erg vaak in het voordeel van de koploper vond fluiten. De bijna 1000 toeschouwers hadden een fijne middag gehad.

Verslag: Bert van Galen

Fotos: Wim Poelstra/ Tjerk Laan

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.