Patiëntjes WKZ bezoeken zondag duel FC Utrecht

Patiëntjes WKZ bezoeken zondag duel FC UtrechtZondag bezoeken liefst 300 kinderen die ofwel als patiënt, ofwel als broertje of zusje van een patiënt, aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis verbonden zijn, de wedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo. Woensdag bezochten de spelers en trainers van FC Utrecht hen in het ziekenhuis.

Een grote groep skyboxhouders van FC Utrecht heeft plaatsen beschikbaar gesteld om kinderen te ontvangen en hen een grandioze middag te bezorgen. Deze skyboxhouders ontvangen de kinderen, die met bussen arriveren, ruim voor de wedstrijd in de centrale hal van het stadion en leiden hen naar boven. Van Vak P kunnen de spelers van FC Utrecht veel steun verwachten zondag. Dit vak wordt namelijk bevolkt door enthousiaste kinderen en hun ouders.

De line-up en de vlaggenparade voorafgaand aan de wedstrijd worden zondag ook gevormd door patiënten van het WKZ.

Collecte
Buiten het stadion wordt door vrijwilligers van WKZ gecollecteerd. De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan DNA-onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Het doel van dit onderzoek is om in de toekomst hartafwijkingen te voorkomen. Het WKZ beschikt met het Kinderhartcentrum het grootste kindercardiologische centrum in Nederland. Het wordt een derde van alle Nederlandse hartpatiëntjes behandeld.

Donatie
Op www.vriendenWKZ.nl/hart laat je jouw hart spreken en word je donateur.

Patiëntjes WKZ bezoeken zondag duel FC Utrecht

 

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

One thought on “Patiëntjes WKZ bezoeken zondag duel FC Utrecht

  • 12/04/2014 at 20:09
    Permalink

    Geweldig initiatief van een grote groep skyboxhouders van FC Utrecht heeft plaatsen beschikbaar gesteld om kinderen te ontvangen en hen een grandioze middag te bezorgen.

    DONEER | Op http://www.vriendenWKZ.nl/hart laat je jouw hart spreken en word je donateur.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.