Overzicht Voorbereiding FC Utrecht (wedstrijden)

2013-04-26 Jeroen verhoeven op de training1Overzicht 

Ma. 24 Juni
start training

Za. 29 juni

15.30 uur Regioteam Soest – FC Utrecht
v.v. ’t Vliegdorp, Soesterberg

Di. 2 juli
19.30 uur Regioteam De Meern – FC Utrecht
Sportpark Fletiomare-Oost, Vleuten

Do. 4 juli
19.00 uur FC Nijkerk – FC Utrecht
Sportcomplex De Ebbenhorst, Nijkerk

Vr. 5 juli
19.00 uur SV Houten – FC Utrech
SV Houten, Houten

Zo. 7 juli
13.00 – 17.00 uur Open Dag FC Utrecht
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Za. 13 juli
15.00 uur FC Emmen – FC Utrecht
v.v. Loenermark, Loenen Gld.

Jeroen Verhoeven

Welkom op de site van doelman Jeroen Verhoeven Van harte welkom op mijn website.Op deze website kan je van alles over mij te weten komen. Zo kun je bijvoorbeeld mijn biografie en nieuwsberichten lezen, maar er is ook een historisch overzicht te vinden.Ik vind het ook erg leuk om te lezen wat je van de website vindt. Deze website heb ik zelf ontworpen en zal ik ook onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.